Jeg gir opp

Jeg skrev jo i mitt forrige innlegg om at jeg er veldig god på dette med å mobbe meg selv, og det skjer veldig ofte når jeg feiler med ting jeg gjør. Bare det å lage middag kan være en stor seier for meg hvis jeg klarer å lage noe uten at jeg konstant må rakke ned på meg selv fordi jeg må google oppskrift for hvordan jeg skal lage hvit saus.

 

Straks 44 år og kan søren meg ikke lage omtrent en eneste middag uten at jeg må google. Kan ikke bake brød, de blir som murstein. Murstein smaker muligens bedre. Men er det noe jeg har satt fokus på nå i den siste tiden så er det at jeg har jo egentlig bare null interesse av å lage middag, jeg kan jo ikke være god på noe jeg ikke har interesse for. Hvorfor er det så viktig for meg være så innmari god på alt? Jeg kan ikke være god på alt. Og det vet jeg jo egentlig også, jeg bare glemmer det når djevelen på skulderen dukker frem og skal fortelle meg hvor dum jeg er som ikke kan noen ting.

 

Teknologi for eksempel, vet ikke av noen som knoter og fjaser så mye med ting som burde være gjort på 1-2-3. Jeg er ikke den som står øverst på ringelisten til de som må ha teknisk hjelp. Men det kan jeg faktisk le av, etter at jeg har freset av meg sinne og frustrasjon over tekniske duppeditter som aldri virker som de skal..

 

Jeg har knotet og trykket meg hit og dit i noen dager nå, her inne på blogg. Jeg ler og banner om hverandre, jeg er nok ikke så god på nye ting. Det har nok litt med interessen å gjøre for jeg merker at jeg til slutt ikke gidder å prøve å lese alt som står her, jeg bare trykker hardere på tastaturet. Øyene går snart i kryss og jeg tror faktisk jeg skjønner mindre for hver gang jeg trykker på noe. Men det gjør absolutt ingenting, jeg har prøvd i mange timer og nå orker jeg ikke mer.

 

 

 

Det er godt å bare kjenne på at egentlig så gir jeg litt [email protected] i om jeg virker dum nå. Jeg har bare ikke interessen for alt dette rare av statistikk og klikk. Jeg skjønner ikke hvorfor link til Instagram og Facebook ikke virker men får det bare være, jeg orker ikke. Jeg får til å legge ut bilder og innlegg uten problemer,  tror jeg, og det er bra nok for meg. Jeg vil heller være ute å nyte vårlufta enn å bruke mer tid på dette. Funker det ikke nå så får datter komme å ordne det for meg, jeg gir opp, og det uten å rakke ned på meg selv. Det tar jeg som en seier. Får feire med litt sjokolade!

 

God helg <3  

 

-klem Nina

8 kommentarer
  1. Tror neppe du er den eneste som ikke kan lage mat , og når man ikke har interesse for det heller så blir det et ork. Det er så godt å høre at du har lært deg til å gi litt mer fa#n, fortsett med det! Du er god nok som du er , og jeg føler meg så takknemlig for all den støtten jeg får fra deg 💜Rist bort djevelen på skulderen , og lytt heller til den hvite engelen som bor inni deg💖

  2. Akkurat det der med hvitsaus skjønner jeg ikke, for det er jo bare klunk, klunk, klunk.. men nå er jo jeg en djevel på å lage mat.. Kokkejævel når meg ikke til knærne engang der. Men dette med elektroniske ting og duppeditter, det er mareritt, jeg kan holde på i flere dager, jeg gir meg ikke, så her er det spots og lydplanker alle veier.. men savner hvordan det var når vi var teenagers og det var bare å koble så var det ferdig på sekunder.. dette med disse bloggfunksjonene.. drit i det, bare skriv 😜😘

   1. Haha, det er så kjedelig å lage middag, men heldigvis liker samboeren min å lage mat så jeg slipper unna som regel 😁
    Det var gode tider med en enkel kassettspiller og vhs, bare bruke en blyant å spole tilbake hvis rewind knappen ikke fungerte 😁

  3. Det sies at jeg kan svi tevann…. Ungene dom har flyttet hjemmefra spør ikke hva vi skal ha til middag når de vurderer å komme en tur, men hvem som skal lage middag. De kommer når Gubben står for maten.
   Den der statistikken på blogg brukte jeg enormt med tid og flere forsøk før jeg fikk til.
   Men det viktigste er jo å få skrevet og publisert.

   1. Haha, ja det har vært litt av det samme her også, men jeg har for det meste tatt det til meg og blitt veldig lei meg. Men nå er det slutt på den tiden.
    Jeg orker ikke prøve mere med alt det som er feil eller mangler her på bloggen, det viktigste får jeg til som du sier og da er det ok om noe annet ikke fungerer.

  4. For hva det er verdt, har jeg (som tilhører samme aldersgruppe) enda til gode å lage saus fra bunnen av i den tid som er gått etter at jeg i sin tid kokte over min siste kjele på skolekjøkkenet, og bare tanken på å forsøke meg på et brød får meg til å le høyt..
   Jeg forsøkte meg en gang på boller med de ferdigblandingene, som angivelig alle over 5 år skal kunne lykkes med å bruke, der en kun tilsetter væske, med det resultat at det var drapsvåpen snarere enn boller som kom ut av den ovnen etter endt steketid. Likeså har jeg et par forsøk på pizza, hvorpå hevingen av bunnen gikk helt amokk.. ;D

   1. Jeg må bare smile og le, det er godt å ikke være den eneste som ikke er så god på kjøkkenet 😂 Føler meg ofte helt alene om slike ting for det er et enormt press på å lage fancy matpakker og middager dandert så lekkert på et fat. Men jeg har erkjent at slik er ikke jeg, og det er helt greit. Endelig kan jeg si det etter mange tårer på kjøkkenet. Så deilig! 💪

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg